Takarítási csomag

Több éves tapasztalattal és gyakorlattal a tarsolyunkban vállaljuk társasházak, lakásszövetkezetek épületeinek takarítását, szeméttároló edényeinek a szállítási napokhoz igazodó a szállítási útvonalra történő ki-, és berakását, felújítás utáni nagytakarítását. Több alvállalkozói partnerünkkel kötött hosszú távú szerződésünk lehetővé teszi, hogy akár rendszeres, akár időszakos, akár egyszeri feladatot is el tudunk vállalni a felmerülő igényeknek megfelelően. A társasházak, lakásszövetkezetek kéréseit felmérve, a konkrét feladatokat tartalmazó ajánlatokkal, szolgáltatásokkal igyekszünk a különböző takarítási elvárásokat kielégíteni akár napi, akár eseti szolgáltatásnyújtásról, teljes épületre vagy esetleg akár egy lépcsőház takarításáról legyen szó, megkönnyítve a tulajdonosok ez irányú társasházi, közösségi feladatait.

Takarítási feladatok

  • A tulajdonosi közösség igényeit felmérve takarítási ajánlat adása, a feladat szerződés szerinti folyamatos elvégzése
  • Eseti takarítási feladatok ellátására árajánlatadás (felújítás utáni takarítás), eseti takarítási szolgáltatás
  • Takarítás ellenőrzése az év folyamán több alkalommal
  • Udvar-, kert zöld felületének rendben tartására árajánlatadás, feladat igény szerinti ellátása
  • Szeméttároló edények szállítási napokhoz igazodó ki-, és berakása, elhasználódásuk esetén igény szerinti cseréjének megszervezetése

Ha úgy érzi, hogy társasházának tisztántartásában segítségre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, kérje munkatársaink ajánlatát.

Elérhetőségeink

Kapcsolattartó: Burgermeister Edit

Telefon: +3636 512-811

e-burgermeister@e-hazgazda.hu

Vissza a szolgáltatásokhoz