Online ügyfélszolgálat

Ezúton tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy megújult weboldalunkon, az adategyeztetés, illetve folyószámla tájékoztató, a bejelentések és a vízórával kapcsolatos funkciókat kizárólag a regisztrációt és belépést követően tudják használni. Felhívjuk a figyelmet, hogy a 2018. november végén kezdődő vízóra leolvasási időszakban már kizárólag regisztráció és belépés után tudja vízóraállás bejelentését megtenni weboldalunkon.

A regisztráció

A BEKSZ-HÁZGAZDA Kft. online ügyfélszolgálat regisztrációs folyamata a következő:

  1. A 2018. évi közgyűlési anyagokkal együtt megküldtük a regisztrációs adatokat. A tájékoztatóban megtalálható az belépéshez szükséges azonosító, amely kizárólag számokat tartalmaz és a jelszó, amely betűket és számokat is tartalmaz. A https://ugyfelszolgalat.e-hazgazda.hu/clientLogin hivatkozáson található felületen, a megfelelő helyre történő beírást követően, majd a „Bejelentkezés” gombra kattintva a belépés megtörténik. Fontos, hogy a kisbetűket és nagybetűket megkülönbözteti a rendszer. 
A bejelentkezést követően a jelszót kérjük, változtassa meg!
  2. Amennyiben a fenti tájékoztató anyag nem áll rendelkezésre, az ügyfélszolgálatunkon a beazonosítást követően ingatlanához rögzítik az e-mail címét és tájékoztatják az belépéshez szükséges azonosítójáról. Ezt követően a https://ugyfelszolgalat.e-hazgazda.hu/lostPasswordForm hivatkozáson található felületen, az ügyfélszolgálaton kapott azonosítót beírja és a „Jelszó küldése” gombra kattint. Regisztrált e-mail címére kap egy levelet, amelyben rákattintva a ”jelszó helyreállítási oldalunk linkjére” megadhatja új jelszavát.

BEKSZ-HÁZGAZDA KFT.

közös képviselő

Vissza a főoldalra